A Chronoly szerint miért veszik át a valós használati tokenek a mém érme közösségét – Sajtóközlemény Bitcoin News

SAJTÓKÖZLEMÉNY. A kriptovaluta piac legutóbbi összeomlása több kriptoprojektbe vetett befektetői bizalmat is megrendítette. A befektetők arra késztetik, hogy gondolják át és értékeljék át azon digitális valuták alapvető célját, amelyekbe befektettek. Valójában az összeomlás komolyabbnak bizonyult a kriptovaluta-rajongók számára, akik befektették a pénzüket. mém érméket mint például a Dogecoin (DOGE) és a Shibu Inu (SHIB), amelyek a közelmúltban több mint 50%-kal elvesztették piaci kapitalizációjukat.

Figyelemre méltó azonban, hogy bár a befektetők szkeptikusak lettek egyes kriptovalutákkal szemben, most már több mint hajlandóak befektetni olyan tokenekbe, amelyek beváltak ezekben a kihívásokkal teli időkben. A befektetők oldalt váltottak a mémérmékről a valós használati jelzőkre, mint pl. Chronoly.ioamely nemcsak kitartott, hanem gyors ütemben nőtt.

Chronoly.io alatt kiemelkedően jól teljesített előértékesítés és van 560%-kal indulás óta. Emellett több elemző azt jósolta, hogy a Chronoly.io natív token CRNO mással emelkedhetne 2500% a következő hónapokban.

Tehát miért veszítenek teret az olyan mémérmék, mint a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) a Chronoly.io számára? Miért sikerült a Chronolynak még ezekben a nehéz időkben is rengeteg befektetőt vonzania?

A Dogecoinnak és a Shiba Inunak nincs kézzelfogható haszna

Az olyan mémérméket, mint a Dogecoin és a Shiba Inu, csak viccekhez és viccekhez társítják, és nem támasztják alá valódi eszközöket vagy törvényes digitális termékeket. Értékük és stabilitásuk a virtuális körülményektől, különösen a spekulációtól függ. Tehát ha elmúlik körülöttük a hype, akkor valódi támogatás híján biztosan összeomlik az értékük. Például a Dogecoin DOGE értéke több mint 80%-ot esett a valaha mért legmagasabb értékéhez képest (ATH) 2021 májusában, míg a Shiba Inu SHIB értéke kevesebb mint 65%-kal esett vissza az elmúlt hónapokban.

Mivel nincs gyakorlati hasznuk, a Dogecoin és a Shiba Inu jelentős pénzügyi kockázatokat hordoz magában. Ezen túlmenően sok befektető nem tartja sokáig befektetését ezekbe a kriptókba, mert a Dogecoinnak és a Shiba Inunak nincs gyakorlati haszna. Ez a fő oka annak, hogy a Dogecoin és a Shiba Inu elveszítették a teret és a birtokosokat az olyan kriptoprojektek előtt, mint a Chronoly.io.

A Chronoly.io bizalom alapú, segédprogramokkal támogatott folyamaton működik

Chronoly.io a kriptovaluta piac ragyogó sztárja lett egy olyan időszakban, amikor a legtöbb digitális token a túlélésért küzd. Chronoly.io az a a világ első blokklánc alapú piactér, ahol a felhasználók megtehetik töredékes NFT-k kereskedelme luxusórákban, amelyek mögött az óra valódi fizikai változata áll a letéti széfben tárolva és biztosított. A Chronoly.io fő jellemzője azonban, hogy a legtöbb más kriptovalutát, különösen a mémérméket sújtó bizalmi problémát kezeli.

A Dogecoinnal és a Shiba Inuval ellentétben a Chronoly CRNO tokenje kézzelfoghatóan használható. A Chronoly.io olyan NFT-ket készít valódi fizikai luxusórákkal megtámogatva, mint például a Rolex és Richard Mille, amelyeket a világ minden táján páncélszekrényekben tartanak. A befektetők a Chronoly.io-n keresztül akár 10 dollárért megvásárolhatják egy luxusóra egy kis részét, valamint megvásárolhatják az óra NFT-inek 100%-át, és beválthatják a fizikai darab megszerzésére. A Chronoly.io az összes adatot megosztja felhasználóival, hogy kiküszöbölje a csalás és a hamisítás kockázatát. Ez a fajta segédprogram támogatott az átlátható folyamat erősíti a befektetői hangulatot.

Miért válthatnak a befektetők a Dogecoinról és a Shiba Inuról?

Mivel a Dogecoin és a Shiba Inu csak spekulációk és hype alapján működik, a befektetők továbbra is bizonytalanságban vannak befektetéseiket és megtérüléseiket illetően. Másrészt a Chronoly.io különféle formáit kínálja használja a való világbanbiztonságérzetet, stabilitást és átláthatóságot biztosítva a befektetőknek.

Nak,-nek Chronoly.io, a befektetők abban bíznak, hogy digitális eszközeik értéke csak a valódi óra értékével összhangban emelkedhet vagy csökkenhet. Ezért a befektetők elhagyják az olyan mém érmeprojekteket, mint a Dogecoin és a Shiba Inu, és pénzt fektetnek be stabilabb, meggyőzőbb és átláthatóbb projektekbe.

Az elmúlt 7 napban a Dogecoin és a Shiba Inu valamivel több, mint 4,5%-kal emelkedett, a Chronoly.io, amely májusban kezdte meg az előértékesítést, 560%-kal emelkedett, és 0,066 dolláron kereskednek. A Shiba Inu és a Dogecoin ismét kétszámjegyű napi nyereséget produkál, mint tavaly? Nos, ezt még látni kell.

További információ a Chronoly.io előértékesítéséről

Weboldal: https://chronoly.io/

Távirat: https://t.me/Chronolyio

Elővétel: https://presale.chronoly.io/register

Twitter: https://twitter.com/Chronolyio

Ez egy sajtóközlemény. Az olvasóknak saját kellő gondossággal kell eljárniuk, mielőtt bármilyen lépést tennének a reklámozott céggel vagy annak leányvállalataival vagy szolgáltatásaival kapcsolatban. A Bitcoin.com sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a sajtóközleményben említett tartalom, áru vagy szolgáltatás használata vagy az azokra való támaszkodás okoz, vagy azzal összefüggésben okozott.

Bitcoin.com média

A Bitcoin.com minden kriptográfiai dolog fő forrása. Lépjen kapcsolatba az [email protected] címmel a sajtóközlemények, szponzorált bejegyzések, podcastok és egyéb lehetőségek megvitatásához.

Kép kreditek: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons